Sun Myung Moon - Verenigingsbeweging Unificationism Sun Myung Moon Het Beginsel

Go
Go to content

Main menu:

Sun Myung Moon

SUN MYUNG MOON

Messias betekent: derde Adam en Ware Ouders

Gods wil om de mens in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen is absoluut. Omdat Jezus de volledige verlossing van de mensen hier op aarde niet kon bewerkstelligen, moet de Messias opnieuw komen. Dat betekent niet dat de mens Jezus zal terugkomen, maar dat God opnieuw een mens op aarde moet vinden die de weg van Jezus tot het einde gaat en hier op aarde Gods ideaal realiseert.

Lees meer


Zijn Sun Myung Moon en zijn bruid de Ware Ouders?

Reverend Moon is een zeer moeilijke weg gegaan en heeft onder extreme omstandigheden zijn onwankelbare geloof getoond. Hij heeft Gods eenzame en verdrietige hart volledig leren begrijpen en leeft vanuit deze kennis. Ook zijn vrouw Hak Ja Han Moon is een weg van extreme beproevingen gegaan. Maar zien de leden van de Tongil Gyo- Verenigingsbeweging Sun Myung Moon nu als een profeet voor deze tijd? Of beschouwen zij hem en zijn echtgenote als mensen met een messiaanse missie?
Lees meer


Levensverhaal van Sun Myung Moon

Het leven en het werk van reverend Sun Myung Moon, nu in zijn 92 levensjaar, omspannen een periode van ingrijpende wereldwijde veranderingen, inclusief de twee wereldoorlogen, de Koude Oorlog en de geboorte van een nieuw millennium.
Lees meer

Videos over Sun Myung Moon

Het huidige materialistische tijdperk zal spoedig ruimte maken voor een nieuw tijdperk van religiositeit en spiritualiteit. Maar het levensgevoel van de nieuwe tijd zal er geen zijn van godsdienstige bekrompenheid en vooroordelen. Integendeel: het zal gebaseerd zijn op het universele beginsel van onbaatzuchtige dienstbaarheid aan anderen.
Lees meer

Autobiografie "Mijn Leven voor Wereldvrede"

In 2009 verscheen reverend dr. Sun Myung Moon’s autobiografie met als titel: ‘As a Peace-Loving Global Citizen’. Het boek wordt momenteel vertaald in het Nederlands en zal begin 2012 verschijnen onder de titel: ‘Mijn Leven voor Wereldvrede’.
Lees meer

.

Wat andere zeggen

Scholars
Politicians
Friends


 
Back to content | Back to main menu