Autobiografie - Sun Myung Moon - Verenigingsbeweging Unificationism Sun Myung Moon Het Beginsel

Go
Go to content

Main menu:

Autobiografie - Sun Myung Moon

Berichten uit de samenleving

Mijn Leven voor Wereldvrede
Sun Myung Moon´s autobiografie
.

Toen Sun Myung Moon's autobiografie 'a Peace-Loving Global Citizen' in verscheen was het boek in zijn vaderland Korea maandenlang een bestseller. Met de oorspronkelijke Koreaanse tekst vertaald in het Engels kregen ook westerse lezers de mogelijkheid zich een beeld te vormen van de man wiens daden en doelstellingen reeds decennia lang het onderwerp zijn van internationale aandacht en controverse.
Lees meer


Miss Eun-Ju Park, algemeen directeur van Gimm Young Sa - de uitgeverij van de autobiografie, is een praktiserend boeddhist. Zij koos heel bewust voor de publicatie van het boek toen ze besefte dat het vaak negatieve imago van de grondlegger van de Verenigingsbeweging voornamelijk op vooroordelen en verkeerde informatie berust. Over haar motivatie om tot publicatie over te gaan leest u hier meer.


Bestseller in Korea
De eerste oplage van 200 000 was binnen een week uitverkocht. Nog steeds staat het boek hoog op de lijsten van bestverkochte boeken in Korea. Lees hier enkele online geplaatste commentaren van Koreaanse lezers.

...

Wat bekende internationale leiders zeggen over dit boek


Dr. Moon is op het wereldtoneel verschenen als een groot vredestichter en als een onvermoeibaar strijder voor eenheid. Hij is een leidende kracht als het gaat om interreligieuze dialoog, om begrip tussen mensen met verschillende achtergronden en om wereldwijde vrede en veiligheid.

Alexander Haig  -  oud-minister van buitenlandse zaken van de V.S.
en oud NAVO opperbevelhebber

..................................................................De autobiografie van dr. Moon laat ons zien dat al zijn activiteiten voortkomen uit zijn serieuze en opofferende hart, waarmee hij verlangt naar de verlossing van de mensheid en de bevrijding van God. Dit boek bevat
het verhaal van zijn grote liefde voor de mensheid,en een krachtige boodschap van hoop voor de toekomst.

Z.E. Albert Moisiu  -  oud-president van Albanië

..................................................................Reverend Moon is een bijzondere persoonlijkheid met een boodschap uit Azië die aanspreekt: breng mensen van verschillende godsdiensten samen en zet je op concrete en belangeloze manier in voor de medemens. Zijn levensgeschiedenis is indrukwekkend: van gevangene in Noord Korea tot een invloedrijk spiritueel leider die bereid is onze vrijheid te verdedigen, maar ons tevens aanmoedigt de waarden van het huwelijk persoonlijk te herbevestigen.


Dr. W.F. van Eekelen   -   oud-minister van defensie

..................................................................Dr. Moon’s oproep om wereldvrede met behulp van religie te verwezenlijken, is heel verfijnd en heeft een grote diepgang. We mogen onszelf gelukkig prijzen, zijn levenslange inzet voor vrede te kunnen meemaken en meebeleven.


Abdurrarahman Wahid (‘Gus Dur’) -  oud-president van Indonesië


..................................................................Reverend Moon is een man van vrede en bovenal een man van God. Hij onderwijst dat we God in het middelpunt van ons leven en van al onze activiteiten moeten plaatsen. Alleen God eren we, en Hem alleen moeten we dienen.


Z.E. Rodrigo Carazo  -   oud-president van Costa Rica

.................................................................. 
Back to content | Back to main menu